ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ως

Πρεσβευτής του ΝΒΑ

στην Ευρώπη

σκοπός μου είναι να παρακινήσω τους νέους να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να τους εμπνεύσω να μάθουν, να παίξουν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Ενισχύοντας την παρουσία του ΝΒΑ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, βασική μου επιδίωξη είναι να χτιστούν οι απαραίτητες γέφυρες μέσω των δραστηριοτήτων μας για τη νέα γενιά αθλητών και φιλάθλων.

Μέσα από τα project του ΝΒΑ για νέους αθλητές έχουμε μια ξεχωριστή ευκαιρία να παρουσιάσουμε το μπάσκετ στην καλύτερή του εκδοχή και να διασκεδάσουμε το παιχνίδι.

Είναι τιμή μου να συμμετέχω στις προσπάθειες του ΝΒΑ για την ανάπτυξη του μπάσκετ διεθνώς και είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική του να εργαστώ για το σκοπό αυτό.

Η ιδεολογία μας είναι να ενσταλάξουμε ένα δια βίου πάθος για το μπάσκετ σε αγόρια και κορίτσια διδάσκοντάς τους τα θεμελιώδη στοιχεία του παιχνιδιού, διευκολύνοντάς τους να αναπτύξουν τις φυσικές, κοινωνικές, συναισθηματικές και γνωστικές τους δεξιότητες.

Η φιλοσοφία μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά στην Ελλάδα να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να υιοθετήσουν έναν υγιή και αθλητικό τρόπο ζωής. Η προσέγγισή μας βασίζεται στο να παράσχουμε ένα πρόγραμμα όπου οι νέοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αλλά και να αναπτύξουν ικανότητες όπως η ομαδικότητα, η αθλητική ικανότητα, η πειθαρχία, ο χαρακτήρας και η ηγεσία - όλα αυτά μέσα από τη διασκέδαση του παιχνιδιού, μέσα σε ένα ασφαλές και θετικό περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στις προσπάθειες του ΝΒΑ να προωθήσει και να μοιραστεί τις βασικές αξίες του μπάσκετ με τους νέους και να τους φέρει πιο κοντά στο παιχνίδι. Όραμά μας είναι να αναπτύξουμε το παιχνίδι, να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά μια νοοτροπία προσέγγισης προσανατολισμένη στο ΝΒΑ και να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του ΝΒΑ και των μελλοντικών γενιών φιλάθλων μπάσκετ και αθλητών στην Ελλάδα.

Ευθύμης Ρεντζιάς

SPONSORS
Dole LG