Τοποθεσία

Το ΝΒΑ Basketball School Camp θα διεξαχθεί στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του campus του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος.

Το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος, ιδρύθηκε το 1875 και είναι το παλαιότερο Αμερικάνικο αναγνωρισμένο κολέγιο στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο ιδιωτικό κολέγιο στην Ελλάδα.

Το campus των 64 στρεμμάτων φιλοξενεί μια ζωντανή φοιτητική κοινότητα, που ζει μέσα σε ακαδημαϊκές κοινωνίες, φοιτητικές λέσχες, αθλητικές ομάδες και φεστιβάλ τέχνης και είναι το ιδανικό περιβάλλον για να φιλοξενήσει την εμπειρία του NBA για νέους αθλητές.

Δείτε τους χώρους με 360 Εικονική Περιήγηση.

Οδηγίες

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η΄ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ :

Μπορείτε να φτάσετε στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Μεσογείων (περίπου 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας) που βρίσκεται βορειοανατολικά της πόλης. Μόλις φτάσετε στην πλατεία Αγίας Παρασκευής (εκκλησία της Αγίας Παρασκευής), ακολουθείτε την οδό Αγίου Ιωάννου με κατεύθυνση προς το όρος Υμηττού. Η κεντρική πύλη βρίσκεται στο τέλος της Οδού. Η οδός Γραβιάς μας οδηγεί στην κεντρική είσοδο.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ :

Μπορείτε να φτάσετε στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece χρησιμοποιώντας το μετρό (μπλε γραμμή αριθ. 3) έως τη στάση Νομισματοκοπείο. Από εκεί, το λεωφορείο 406 ή 407 θα σας μεταφέρει στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, τέσσερα τετράγωνα (300 μέτρα) μακριά από την κεντρική πύλη.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ :

Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο του αεροδρομίου E94 (07: 00-23: 00) από τον τερματικό σταθμό έως τη στάση στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Ακολουθήστε την οδό Αγίου Ιωάννου η οποία θα σας οδηγήσει στην κεντρική πύλη.

ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ :

Μπορείτε να φτάσετε στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece ακολουθώντας την Αττική οδό με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς την Αθήνα. Κατόπιν βγείτε στην έξοδο με αριθμό 16 (δακτύλιος Υμηττού) και ακολουθήστε τις πινακίδες προς την έξοδο με αριθμό Y4 (Αγία Παρασκευή). Στη συνέχεια ακολουθήστε τις πινακίδες που οδηγούν στην οδό Γραβιάς, όπου στρίβοντας αριστερά σε αυτήν, θα συναντήσετε την κεντρική πύλη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΣΩ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Μπορείτε επίσης να φτάσετε στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece ακολουθώντας την Αττική οδό, με κατεύθυνση από Ελευσίνα προς αεροδρόμιο. Στη συνέχεια βγείτε στην έξοδο 13 προς το δακτύλιο Υμηττού και κατόπιν πάρτε την έξοδο Y3 (Χολαργός, Αγ. Παρασκευή). Στρίψτε αριστερά στην οδό Νεάπολη και αμέσως μετά στην οδό Προφήτη Ηλία. Στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στην οδό Πελοποννήσου και συνεχίστε για 600 μέτρα. Στρίψτε δεξιά στην οδό Ειρήνης και στα φανάρια περάστε απέναντι στην οδό Αιγαίου Πελάγους. Συνεχίστε να ανηφορίζετε μέχρι να φτάσετε στην οδό Γραβιάς, όπου στρίβοντας αριστερά θα συναντήσετε την κεντρική πύλη.

Χώρος στάθμευσης

Χώρος στάθμευσης: Οι συνοδοί μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece της Αγίας Παρασκευής για να αφήσουν τα παιδιά τους με ασφάλεια και κατόπιν να αποχωρήσουν.

SPONSORS
Dole LG