FAQs
Ποιος μπορεί να συμμετέχει;
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αθλητές, αγόρια και κορίτσια, από 6 έως 15 ετών. Είτε είσαι αρχάριος, είτε έχεις εμπειρία στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, είναι βέβαιο ότι έχουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις προσωπικές σου ανάγκες.
Σε ποια τοποθεσία θα πραγματοποιηθεί το NBA Basketball School Camp;
Το NBA Basketball School Camp θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Deree - The American College of Greece. Δείτε τους χώρους με 360 Εικονική Περιήγηση.
Ποιοι θα είναι οι προπονητές;
Την ομάδα των προπονητών απαρτίζουν άτομα με απόλυτη εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο της καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα σε τμήματα υποδομής.

Συγκεκριμένα σε αυτήν περιλαμβάνονται ενεργοί και πρώην παίκτες, προπονητές κολλεγίων και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επαγγελματίες παίκτες, προπονητές ακαδημιών και άλλα μέλη τα οποία δραστηριοποιούνται στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Όλοι οι προπονητές μας επιλέχθηκαν με γνώμονα την εγγύηση ασφάλειας των συμμετεχόντων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια εμπειρία ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων του NBA.
Τι χρειάζεται να έχει ο αθλητής μαζί του
Πρώτο και κυριότερο μέλημά σας θα πρέπει να είναι η ιατρική βεβαίωση του αθλητή, αν δεν έχει αποσταλεί νωρίτερα μέσω email. Χωρίς αυτήν δυστυχώς το παιδί σας δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει το πρόγραμμα. 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν ένα t-shirt, αθλητικό σορτς και αθλητικά (μπασκετικά) παπούτσια.

Επίσης οι αθλητές θα πρέπει να αφήσουν αντικείμενα αξίας στο σπίτι. Φυσικά μπορούν να φέρουν τυχόν φάρμακα που χρησιμοποιούν με εντολή του γιατρού τους. Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την διάρκεια του προγράμματος.
Προσφέρεται φύλαξη των συμμετεχόντων πριν ή μετά το ορισμένο ωράριο;
Δυστυχώς όχι, καθώς οι συμφωνίες μίσθωσης που έχουμε στη διάθεσή μας καθορίζουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χρήσης των εγκαταστάσεων. Ως εκ τούτου, η άφιξη των συμμετεχόντων δεν πρέπει να γίνεται νωρίτερα των τριάντα (30) λεπτών πριν την έναρξη του προγράμματος, ενώ επίσης πρέπει να αποχωρούν έγκαιρα μετά  την ολοκλήρωσή του.
Τι περιλαμβάνει μία συνήθης μέρα του ΝΒΑ Basketball School Camp;
Κατά την παραμονή τους οι συμμετέχοντες θα βιώσουν τις εξής δραστηριότητες: 

Ξεκινάμε με μια δυναμική προθέρμανση για να εξασφαλιστεί ότι οι νεαροί αθλητές είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ημερήσιες δραστηριότητες . 

Στη συνέχεια προπονούμαστε σε σταθμούς για την ενίσχυση βασικών δεξιοτήτων (ball handling, defense, shooting and rebounding, conditioning drills to improve quickness, agility and endurance)

Έπειτα οι αθλητές παρακολουθούν μια ομιλία είτε από προπονητή, είτε από αθλητή, είτε από οποιοδήποτε στέλεχος. 

Τέλος πραγματοποιούνται ατομικοί και ομαδικοί διαγωνισμοί, καθώς και  αγώνες 3on3 και 5on5. 

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει προγραμματισμένο διάλλειμα για φαγητό. Θα προσφέρεται σάντουιτς, φρούτο, χυμός και νερό.
Με ποιον τρόπο χωρίζονται οι αθλητές;
Μετά από μια αρχική αξιολόγηση, οι αθλητές χωρίζονται ανάλογα με την ηλικία αλλά και το επίπεδο ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους. Για αρχάριους, δίδεται έμφαση στην ανάπτυξη θεμελιωδών στοιχείων, ενώ οι πιο προχωρημένοι αθλητές θα κληθούν να βελτιώσουν τις συνολικές τους δεξιότητες. Οι σχολές καλαθοσφαίρισης του NBA είναι κατάλληλες τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια όλων των επιπέδων, εντός των καθορισμένων ηλικιακών κατηγοριών.
Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης / επιστροφής χρημάτων;
Πολιτική ακύρωσης: Επιστροφή χρημάτων μπορεί να εγκριθεί για ακύρωση της συνδρομής λόγω τραυματισμού ή / και σε περίπτωση ασθένειας μονάχα εάν ο αθλητής/αθλήτρια χάσει ολόκληρο το πρόγραμμα. Σε αυτή την περίπτωση το προσωπικό του NBA Basketball School Camp Greece πρέπει να ενημερωθεί το αργότερο 15 ημέρες πριν από την έναρξη της περιόδου εγγραφής του αθλητή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων, και δεν γίνονται εξαιρέσεις.
Δεν είμαι κάτοικος της Αθήνας, μπορώ να εγγραφώ στο πρόγραμμα;
Φυσικά. Το NBA Basketball School Camp απευθύνεται και καλωσορίζει τους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Είτε πρόκειται για ατομική είτε για ομαδική εγγραφή , η κατασκήνωσή μας είναι ανοιχτή σε όλους. (Για όσους ταξιδεύουν σε ομάδες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +30 210 60 33 050 για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας)
Επιτρέπεται η παρακολούθηση του προγράμματος από γονείς/κηδεμόνες;
Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς κατά την διάρκεια του προγράμματος.
Θα υπάρχει ιατρική ομάδα στις εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας?
Καθημερινά θα βρίσκεται ιατρική ομάδα και σταθμός πρώτων βοηθειών στο NBA Basketball School Camp.
Έχω επιπλέον ερωτήσεις.
Τι μπορώ να κάνω;

Για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση είμαστε στη διάθεσή σας.

info@nbabasketballschool.gr
SPONSORS
Dole LG