Το NBA Basketball School είναι το πρόγραμμα ανάπτυξης μπάσκετ του NBA σε όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6-15 ετών. Τα ΝΒΑ Basketball School είναι μοναδικά στην προσέγγισή τους με βάση το "NBA-Way" για την ανάπτυξη του ταλέντου στο μπάσκετ, το οποίο περιλαμβάνει έναν εκρηκτικό και αθλητικό τύπο εμπειρίας στο μπάσκετ με την ταυτόχρονη προώθηση των θετικών αξιών του NBA, της ακεραιότητας, της ομαδικότητας, του σεβασμού και της καινοτομίας.

Το ΝΒΑ Basketball School Camp Greece, θα πραγματοποιηθεί στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους αθλητές και αθλήτριες και χωρίζεται σε δύο περιόδους: Α’ Περίοδος: TBA, Β’ Περίοδος: TBA.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα και τις τρέχουσες συνθήκες, λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε το NBA Basketball School Camp, καθώς δεν θα ήταν δυνατό να προσφέρουμε στους αθλητές μας την μοναδική εμπειρία που αυτό προσφέρει. Μείνετε συντονισμένοι διότι στο προσεχές μέλλον θα είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ημερομηνία του NBA Basketball School Camp. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!

ΖΗΣΕ

ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΤΟΥ NBA

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
SPONSORS
Dole LG